Співачка Віра Брежнєва втомилася від насиченого робітничо-знімального графіка і вирушила відпочивати за кордон. Тепер мікроблог знаменитості рясніє яскравими фотозвітами про те, як проходить її відпустку і сама вона з величезним задоволенням ділиться з розповідями курортниці.

В одній з нових публікацій Віра Брежнєва постала в чорній напівпрозорій туніці, яка дозволила фанатам в черговий раз оцінити її ідеальне тіло. До слова, саме в цьому вбранні вона знялася в одному з епізодів кліпу «Вечериночка».

Не секрет, що артистка багато часу приділяє роботі над собою і своєю фізичною формою. Більш того, час від часу вона вступає в суперечки з тими, хто критикує її на просторах соціальних мереж.

При цьому пляжні фото Віри Брежнєвої викликають до передплатників її сторінки в Instagram непідробний захват, а сама знаменитість не упускає можливості похвалитися тілом:

Цього року, 3 лютого, екс-учасниці «золотого» складу групи «ВІА Гра» виповнилося 39 років, але, на думку шанувальників, виглядає вона набагато молодше. Тим більше, з урахуванням того, що є матір'ю двох дочок.

Варто відзначити, що днями старша спадкоємиця Віри Брежнєвої - Соня, відзначила 20-річчя. Дівчина живе в США, куди переїхала ще в 2016 році. Там вона здобуває освіту в сфері кіноіндустрії, а до цього вчилася в елітній школі Ojai Valley School.

Раніше "Hyser" писав про те, що Філіп Кіркоров насмішив соцмережі безглуздим вбранням.

Також наш портал розповів про те, що Алла Пугачова вийшла в світ в ультракороткому вбранні і нарвалася на критику хейтерів.

Нагадуємо, що Аліна Гросу похвалилася кардинальною зміною іміджу.