У мережі згадали про один з найстильніших і яскравих образів співачки Алли Пугачової. Шанувальники відзначають, що зараз артистка виглядає красивіше і молодше, ніж в молодості.

Фотографії публікують у соцмережі на фан-сторінках Примадонни. Першим фото у своєму Instagram- акаунті розмістив чоловік співачки Максим Галкін.

Алла Пугачова одягла чорний подовжений жакет, короткі чорні шорти, щільні колготи та туфельки на підборах. Образ завершила масивна прикраса на шиї. Щоб мати гарний вигляд в чорному монохромному образі, потрібно робити складний макіяж. Алла Борисівна може собі це дозволити.

Алла Пугачова в стильному образі. Фото з соцмережі

Багато шанувальників артистки помітили, що цей наряд вигідно підкреслює ноги Примадонни.

Зірка російської сцени Алла Борисівна захоплює красою і талантом своїх шанувальників, проте найвірнішим і відданим фанатом артистки залишається коханий чоловік.

Алла Пугачова в стильному образі з чоловіком Максимом Галкіним. Фото з соцмережі

Варто відзначити, що в такому образі артистка з чоловіком відвідала гучну вечірку, на якій виступали співачка Поліна Гагаріна і група Artik&Asti.

Як відомо, в молодості Алла Борисівна носила тільки довгі та вільні концертні сукні, а з віком полюбила міні. Правда, спідниці до лінії середини стегна на зрілих жінок виглядають дещо дивно.

Але тут потрібно визнати, що ноги у виконавиці стрункі та красиві, не багато жінок в її віці можуть похвалитися.

Фанат переконані, артистка знає секрет молодості або винайшла машину часу. А як ще пояснити те, що співачка гарнішає з кожним днем. Інші користувачі мережі впевнені - секрет перетворення Пугачової в постійних пластичних операціях.

Раніше "Нyser" писав про те, що у мережі з'явилася сонячна фотографія співачки Алли Пугачової з сім'єю.

Також наш портал повідомляв, Алла Пугачова звернулася до своєї кращої подруги та колеги Лайми Вайкуле зі зворушливими словами, опублікував спільний кадр.

Нагадуємо, запальні танці дітей Алли Пугачової та Максима Галкіна розчулили соцмережі.