Зірка української естради Настя Каменських нещодавно представила шанувальникам кліп на нову пісню "Девочки рулят". Відеоробота викликала захват у цінителів її таланту, а образи, в яких блищала артистка, підкорили фанатів.

Так, на одному з кадрів вокалістка престала в елегантній декольтованій міні-сукні блакитного кольору, яку доповнила напівпрозорою накидкою з хутряною обробкою і стильними гостроносими туфлями.

Фолловери оцінили наряд знаменитості численними компліментами. Більш того, деякі з гостей сторінки відзначили зовнішню схожість з іншою, не менш знаменитою співачкою – Олею Поляковою через супердовгі ноги.

До слова, в кліпі знялися телеведуча Леся Нікітюк, засновниця бренду Annchoo Анна Андрійчук, співачка Даша Астаф'єва і блогер-мільйонник Таня Парфільєва.

Але не обійшлося і без критичних зауважень:

Варто відзначити, що після презентації пісні "Девочки рулят" артистка запустила лінію одягу спільно з дизайнером і давньою подругою Ганною Андрійчук. Вона зізналася: "Кожна річ з нашої колекції" GRLS RULE "створена з великою любов'ю і увагою до деталей💕".

Також Настя Каменських анонсувала прем'єру нового реаліті-шоу "Девочки рулят", в якому планує розповісти про"перезавантаження". За словами зірки, останнім часом її життя переповнене яскравими подіями. Також у січні пішов з життя батько виконавиці-Олексій Жмур і через деякий час вона присвятила йому пісню "Почуття". Зараз знаменитість активно готується до нових проектів і самореалізовується в різних сферах.

Раніше "Hyser" писав про те, що Настя Каменських підкорила шанувальників оригінальним вбранням з декоративною шнурівкою на стегнах.

Також наш портал розповів про те, що Настя Каменських ошелешила шанувальників одкровенням на тему втечі.

Нагадуємо, що у мережі показали, як виглядала Настя Каменських 12 років тому.