Шанувальники зоряного дуету Вєрки Сердючки і її сценічної мами прийшли в захват від нового фото, що з'явився в соціальній мережі Instagram.

Так, в кадрі Інна Білокінь, вже багато років грає» матір " ексцентричної провідниці у виконанні Андрія Данилка, позувала в оригінальній компанії. Вона застигла у войовничій позі з незворушним виразом обличчя, а фотокомпанію їй склав наполовину роздягнений молодий чоловік.

Судячи з зазначеної геолокації, знімок був зроблений в Києві на Хрещатику. Фото-архівне і імовірно було зроблено влітку 2020-го року під час виступу Вєрки Сердючки та її "мами" в рамках зйомок святкового концерту «з Днем народження, Україно!».

До коментування поста фоловери артистки підійшли максимально креативно:

Тоді ж "родичка" Вєрки Сердючки продемонструвала широкий спектр свого акторського таланту:

Варто відзначити, що свого часу Андрію Данилку та Інні Білокінь приписували романтичні стосунки, але в своїх інтерв'ю артисти не раз говорили, що їх пов'язує тільки давня і міцна дружба.

Більш того, артист розповідав, що при першому знайомстві з артистичною блондинкою, у нього виникли суперечливі почуття. Та й в процесі роботи між зірками нерідко виникали конфлікти на творчому грунті, але це не завадило зоряному тандему стати одним з найпопулярніших на українській естраді.

Раніше "Hyser" писав про те, що Вєрка Сердючка була помічена з оригінальними валізами ля подорожей.

Також наш портал розповів про те, що Леся Нікітюк похвалилася зворушливим фото з мамою.

Нагадуємо, що у мережі обговорюють чергове творче досягнення Вєрки Сердючки та її "мами".