Українська співачка Настя Каменських показала дивне відео.

Настя Каменських любить епатувати свою публіку. Крім того вона не стоїть на місці і постійно розвивається як творча особистість. Крім того, що вона записує нові пісні і кліпи, вона також бере участь в нових проектах в якості ведучої, дає інтерв'ю. А не так давно вона запустила своє захоплююче реаліті-шоу.

Варто сказати, що воно відразу ж привернуло увагу багатьох. Адже Настя Каменських вміє з гумором піднести будь-яку інформацію. Крім того вона не боїться здатися смішною. На нових кадрах, які вона опублікувала в мережі, Каменських позує в одній нижній білизні у вбиральні літака.

Виявляється, що дівчина провела в небі ні багато ні мало 22 години. Це дуже багато і такий складний і довгий переліт, як правило, мало хто витримує. Але Каменських не з тих, хто буде здаватися в найвідповідальніший момент. Вона завжди доведе справу до кінця чого б цього їй не коштувало.

На відео можна помітити, що Каменських явно втомилася. На її обличчі немає макіяжу, а волосся просто зав'язані в гульку. Але навіть в такому звичайному відео Каменських відмінно виглядає. Вона намагається посміхатися і дарувати заряд позитивних емоцій. За це її люблять дуже багато фанатів. Адже завжди приємно дивитися за позитивною людиною, яка з легкістю справляється з будь-якими складнощами. А Настя Каменських якраз з цих людей.

Залишається тільки здивуватися тому, як їй на все вистачає часу і головне енергії і коли вона встигає приділяти час своєму чоловікові Потапу, який також активно працює на телебаченні.

Раніше Hyser писав про те, що Віра Брежнєва похвалилася фігурою на безлюдному пляжі.

Також писали, що гаряча Оля Полякова показала свою годувальницю, яку ледь не "відморозила".

Нагадаємо, що у MARUV і Каменських з'явилася серйозна конкурентка, Мішель Андраде в прозорому вбранні влаштувала пекельну фотосесію.