У мережі показали дивне фото Алли Пугачової і Лайми Вайкуле.

Російська співачка Алла Пугачова вирішила привітати свою близьку подругу Лайму Вайкуле з Днем Народження. Вона розмістила фото разом з нею на своїй сторінці в соціальній мережі. Відзначимо, що співачки дуже давно дружать. Але багато користувачів мережі звернули увагу на те, що обличчя артисток неймовірно схожі.

Це наштовхує на думку, що всі свої пластичні операції вони робили у одного хірурга. Інакше просто неможливо пояснити їх схожість. Адже ще кілька років тому вони були абсолютно не схожі.

Крім того багато користувачів мережі припустили, що на фото не лайма Вайкуле, а дочка Пугачової Крістіна Орбакайте.

"З Днем Народження мила наша Лаймочка!!!Радості і Здоров'я тобі. До зустрічі в дюнах", - підписала знімок Алла Пугачова.

На фото можна розглянути тільки особи артисток, які зняті крупним планом. У коментарях шанувальники висловили свою думку з цього приводу. Багато похвалили співачок за те, що вони відмінно виглядають у своєму віці.

"Я думала це Христина з мамою.Тільки коли прочитала зрозуміла хто це.☺️, Як Молоді Ви ...Сталь...!), Я подумала, що це Христина 😊 тільки прочитавши, зрозуміла що це Лайма), Одна особа, пластичних докторів робота!!!!!, Я думала вона зі своєю Христиною Орбакайте, все на одне обличчя..., Лаймочка, теж овен!!!Ви, Два Вогню! 🔥 🔥 🔥 🔥Вітаю з Днем народження!!! Міцного здоров'я, щастя, любові, здійснення мрій, оптимізму, прекрасного настрою і всіх земних благ!!! ❤️❤️❤️🎼🎵🎶🎵🎶🎉, Алла БОРИСІВНА - ви така, така, така Суперська!Кохана! Ви досконалість!!!!❤ ️ ❤ ️ ❤ ️ ",- написали фанати.

Раніше Hyser писав про те, що Віра Брежнєва похвалилася фігурою на безлюдному пляжі.

Також писали, що гаряча Оля Полякова показала свою годувальницю, яку ледь не "відморозила".

Нагадаємо, що дочка Пугачової феєрично розпекла Бузову, Алла аж змолилася.