Alyona Alyona поділилася потаємними думками та відвертим фото

Нестандартна українська виконавиця Аlyona Аlyona, що віддає перевагу стилям "хіп-хоп" і "реп", опублікувала у своєму офіційному Instagram-акаунті серію незвичайних фотографій, де порівняла себе з такими ж своєрідними особистостями жіночої статі.

Бодіпозитивна співачка прикрасила себе всім, що знайшлося по "схованкам", надівши на себе величезний бюстгальтер, з десяток бабусиних бус і "старовинні" радянські сережки дивної конфігурації. Співачка криво посміхається в камеру, розкинувши руки та вип'ятивши свої немаленькі гідності. І, мабуть, щоб підкреслити свої автентичну красу, Оленка додала до публікації ще майже десяток неформатних "красунь".

Втім, назвати їх красунями може людина тільки з незвичайними пристрастями. Деякі з них насолоджуються не тільки своєю величезною вагою в суспільстві, але і такою ж кількістю волосся на тілі. Вельми смутно, і з величезним зусиллям думки, але все ж можна зрозуміти, заради чого Alyona Alyona "викотила" в Мережу такий перфоманс.

Втім, дещо пояснює підпис до публікації. Зокрема, українська співачка вважає, що справа зовсім не в тій красі, що нав'язує навколишнє суспільство. І, як зараз стало популярно, необхідно просто приймати себе такою, яка ти є, незалежно від розміру або зовнішнього вигляду, адже саме це і є мистецтвом самовираження і приносить величезне щастя, а всім недоброзичливцям необхідно просто "промити очі".

Безумовно, таке "трендове" твердження негайно знайшло відгук в душах і тілах всіх численних "фанатів" виконавиці, наприклад: "Вага - я згодна , різниці немає 🤔але не голитися , виставляти це і можливо навіть пишатися 🤢цим , ну не знаю, мені здається це більше "засранство". Видовище "любіть мене такою, яка є" як правило виглядає так собі.".

Коментар. Фото: скріншот instagram.com/alyona.alyona.official
Коментар. Фото: скріншот instagram.com/alyona.alyona.official

До слова, раніше "Hyser" писав про те, що Анфіса Чехова та Анастасія Волочкова усамітнилися в якомусь "бомжатнику".

Також раніше "Hyser" повідомляв про те, що Наталя Могилевська знову вирішила змінити імідж, і почала опитування.

А до цього "Hyser" розповідав про те, що Анна Седокова зовсім не побоюється сальмонельозу, і вживає сирі яйця.