Популярна співачка Оля Полякова розмістила на сторінці свого мікроблогу оригінальні кадри, зроблені під час розробки чергового творчого проекту.

Зірка підготувала поціновувачам свого таланту сюрприз-ексклюзивний б'юті-бокс, який, за її словами, буде випущений в лімітованій кількості – всього 100 примірників.

Артистка з натхненням розповіла про свої успіхи, а також пояснила, що офіс, в якому вона з помічниками і однодумцями продумувала стратегію дій, буквально заполонили її «двійники». Йдеться про картонно-паперові «копії» Олі Полякової представлених в різних нарядах і зі стильними аксесуарами.

До слова, той факт, що в одній з публікацій, присвячених розповіді про б'юті-бокс, зірка естради постала без макіяжу і про злегка розпатланою зачіскою, чим надихнула колег по естрадному цеху на коментарі:

У тому числі, стримати захоплених емоцій від побаченого в кадрі не зуміли-співачка Даша Астаф'єва, телеведуча Леся Нікітюк, а також фешн-фотограф Соня Плакидюк:

Як відомо, нещодавно Оля Полякова побувала на відпочинку в Єгипті, разом з сім'єю і свомі яскравими пляжними фотозвітами розбурхувала фантазію користувачів соцмереж. При цьому, вона приховувала локацію і не уточнювала, де саме перебувала, щоб не провокувати чергову хвилю обговорень свого матеріального становища і рівня життя. На думку шанувальників таланту, знаменита блондинка вчинила розумно, але злостивці все одно знайшли причини обсипати її негативом.

Раніше "Hyser" писав про те, що дочка Олі Полякової розбурхала соцмережі сміливою фотосесією і нарвалася на критику хейтерів.

Також на портал розповів про те, що Леся Нікітюк висміяла недосконалість фігури Олі Полякової.

Нагадуємо, що Оля Полякова обурила фанатів зухвалою поведінкою на відпочинку.