Популярна виконавиця звернулася до українців за допомогою

Відома співачка, авторка пісень, композиторка, актриса і телеведуча, Наталія Могилевська, досить часто радує своїх "фоловерів" новими образами у своєму Instagram-акаунті. Однак цього разу "зірка" не просто опублікувала фото в стильному вбранні, а й попросила шанувальників визначитися зі складним вибором.

На фото зріла красуня зображена на відкритому повітрі, кудись прямуючи, і при цьому впівоберта мило посміхається в камеру. Наталя одягалася в яскраво-білу блузку, вузьку спідницю з леопардовим візерунком, а на плечі накинула сірувате стильне пальто в тон загальної тенденції - тигрове. Волосся виконавиці недбало розпущене, і злегка розпатлане весняним вітерцем, а на обличчі присутній "нюдовий" макіяж.

Втім, важливий не образ, а то що разом з фото, повстала з забуття, як Фенікс з попелу, актриса, раптово вирішила повернутися від теперішнього світлого, до колишнього, коричневого кольору, і звернулася до своєї цільової аудиторії, з яким же відтінком волосся їй найкраще. А вести статистику і фіксувати всі відповіді "фанатів", буде її особистий менеджер.

Безумовно, думки "фоловерів" Наталії Могилевської розділилися. Хоча хтось і бажає бачити співачку блондинкою, на жаль, більшість голосів все ж воліють шатенку: "Колір з фото, не темніше 🔥🔥🔥😍", "Мені теж Дуже подобалася шатенка", "ШАТЕНОЧКА,НАТАЛОЧКО ВИ ЯСКРАВІШЕ У ЦЬОМУ КОЛЬОРІ🌺🌺🌺", "Як на фото дуже красиво і жіночно😍", "Шатенка тобі більше личить просто ще підібрати відтінок і макіяж і взагалі просто красуня", "Шатенка❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️як на фото😍" або навіть "Вам у будь-якому кольорі волосся добре! 🥰🥰🥰❤". Були й розумні поради:"В якому кольорі ви собі подобаєтеся, такий і носите) Думки будуть різні)".

Коментар. Фото: скріншот instagram.com/nataliya_mogilevskaya
Коментар. Фото: скріншот instagram.com/nataliya_mogilevskaya

До слова, раніше "Hyser" писав про те, що Ірина Федишин показала, як проводить відпочинок з сім'єю в Карпатах.

Також раніше "Hyser" повідомляв про те, що Гарік Харламов чудово озвучив придуркуватого Жириновського.

А до цього "Hyser" розповідав про те, що на шоу "Голос країни" Євгенію Власову довели до сліз виконанням її пісень.