Зірка українських телеканалів шокувала шанувальників новими фото і відео

Актриса, журналістка, телеведуча, та просто красуня, Леся Нікітюк, опублікувала у своєму офіційному Instagram-акаунті несподівані кадри, на яких зайнялася незвичайною справою в досить дивній компанії.

У звичній для себе іронічній манері, Леся зізналася в любові до побутової техніки, потужного сучасного пилотяга фірми "Philips", не забувши перерахувати всі кращі риси цієї моделі. А саундтреком до цієї гарячої відеопрезентації стала пісня, де в кліпі також присутній пилотяг, що вельми саркастично - "Queen - I Want To Break Free".

Втім, погляд більше приваблювала не побутова техніка, а сама Леся: на ній була укорочена трендова кофтинка молочного відтінку на "замку", що заклично оголила плоский животик, а також оригінальні сірі джинси з "блискавками" з боків. На фото Леді Ле скромно присіла на куточок кухонного столу, і безсоромно розмістила довгий прилад між своїх струнких ніжок.

Однак, повернемося до реклами: за словами Лесі, в цей пилотяг просто неможливо не закохатися - він може і пилотяжити, і робити вологе прибирання одночасно. І до того ж в комплекті ще купа різноманітних насадок, а деякі з них навіть допоможуть позбутися від зайвої вовни.

Природно, що "фоловери" не могли стриматися, і з ентузіазмом прокоментували все побачене: "Блін, я спочатку подумав що за п*рно", "Саме така повинна бути реклама😍 🔥", "Яка гарна штучка😍", "Крутий пилотяг, собі такий хочу😍", "Леся, який у тебе зріст?😍❤️" і "Як завжди креативненько😁. Навіть реклама😉".

Коментар. Фото: скріншот instagram.com/lesia_nikituk
Коментар. Фото: скріншот instagram.com/lesia_nikituk

До слова, раніше "Hyser" писав про те, що Леся Нікітюк, поки була в Єгипті, спробувала себе у якості туристичного гіда.

Також раніше "Hyser" повідомляв про те, що талановитий виступ виконавиці на "Голосі країни" довів Євгенію Власову до сліз.

А до цього "Hyser" розповідав про те, що російське телебачення своєрідно вирішило підтримати тяжкохвору Анастасію Заворотнюк. У день її народження, телеканали будуть бажати їй здоров'я, і показувати серіали з її участю.