Анна Кошмал порадувала фанатів пікантним весняним знімком

Українська актриса Анна Кошмал, яка багатьом знайома по ролі Женьки в серіалі "Свати", із завидною регулярністю ділиться з фанатами цікавими, а іноді навіть пікантними кадрами. Так, цього разу знаменитість покрасувалася тілом в міні-ліфі. Відповідний знімок вона опублікувала на своїй сторінці в соцмережі instagram.
Анна Кошмал вирішила покрасуватися формами в променях першого весняного сонця. Знаменитість позує присівши на підлозі в міні-ліфі і коротенькій спідниці, яка вигідно підкреслює ідеальні ніжки. На ногах у актриси легенькі весняні босоніжки. Навколо дівчини багато квітів, що створює особливий, весняний настрій.

"Погода шепоче далі-більше", - написала Анна Кошмал радіючи першому весняному теплу.
Шанувальники не обійшли стороною настільки яскравий кадр і почали активно його коментувати. Багато захопилися красою актриси, інші ж висловили захоплення від її таланту.
"Одухотворення прекрасними дарами природи", "Ти прекрасна...", "Красуня", "Як можна бути такою красивою?", "Яка краса" ,"В цьому фото все прекрасно!", "У мене кіт так загоряє", "Аня, ти шикарна. Далі-більше", "Яка погода ?! Коли таке сонечко світить (ти)", "Спочатку подумав що тебе на фото немає, а потім я взяв очі", "Погода шепоче, весна йде. І Анна ту весну все чекає. Кличе її" йди скоріше", сумую я, чекаю біля дверей. Хочу танцювати і засмагати, купатися, бігати, танцювати. Іди скоріше, біжи скоріше. Тебе я чекаю. Чекаю біля дверей. Ось такий невеликий експромт виник. Анна ви чарівні", - написали під публікацією.

Коментарі. Фото: скріншот instagram
Коментарі. Фото: скріншот instagram

Коментарі. Фото: скріншот instagram
Коментарі. Фото: скріншот instagram

Коментарі. Фото: скріншот instagram
Коментарі. Фото: скріншот instagram

Коментар. Фото: скріншот instagram
Коментар. Фото: скріншот instagram

Раніше портал Hyser писав, що українську співачку Олю Полякову зняли без гриму.

Також портал Hyser інформував, що Тіна Кароль злякала фанатів змарнілим тілом.

Також портал Hyser інформував, що дружина Потапа співачка Настя Каменських показала, як виглядала 12 років тому.