Популярна українська телеведуча Леся Нікітюк, яка не так давно повернулася з сонячного Єгипту, радіючи новому прекрасному дню, вирішила показати своїм шанувальникам, як проходить її ранок.

Вона опублікувала сторіс, в якій показала, чим буде сьогодні снідати. Але так як Оля не може ні дня провести без гумору, то її чергове відео порадувало шанувальників.

Нікітюк показала свій сніданок і букет квітів на столі і в супроводі відео додала, що саме так буде снідати її свекруха, коли буде приходити в гості до свого сина і майбутнього чоловіка телезірки.

"Майбутнє свекруха, якщо ви завітає до мене в гості, вас чекає каша вівсяна на кокососвому молоці, сендвіч з лососем, огірком та яйцем пашот, кава, фрешик і квіти" (Орфографія збережена-прим. ред.), - пожартувала вона.

Нагадаємо, раніше в мережі обговорювали невдалий жарт української телеведучої Лесі Нікітюк про її колег. Не так давно зірці вдалося вразити фанатів своїм образом на шоу "Ліпсінк баттл", на якому вона з'явилася в образі знаменитої співачки Адель. За словами артистки, для більш точного перевтілення їй знадобилося друге підборіддя.

Також до своїх слів про друге підборіддя Леся Нікітюк жартома додала, що у неї немає складок на обличчі, на відміну від її зіркових колег Маші Єфросиніної і Олі Полякової, у яких вони нібито є.

Для точної трансформації гримери підібрали телеведучій спеціальний костюм, щоб вона могла зобразити ще одне підборіддя. У розмові з журналістом Леся зазначила, що їй навіть йде він.

Раніше Hyser писав про те, що Нікітюк поділилася оригінальними спогадами про вечірку за участю Ірини Білик.

Також Hyser повідомляв, що Леся Нікітюк похвалилася стильним вбранням і зірвала шквал захоплених компліментів.

Нагадаємо, що Леся Нікітюк одягла спокусливий купальник і підкорила соцмережі фігурою.