Популярний російський шоумен Гарік Харламов відомий своїм небайдужим відносинам до всякого роду різних пародій. Зазвичай він любить публікувати смішні ролики про телеведучу Ларису Гузєєву і її передачу "Давай одружимося".

Але в його полі зору днями опинився російський політик Володимир Жириновський, який не так давно в одній передачі міркував на тему війни. Він припустив, як будуть вити глави держав, якщо почнеться повномасштабна війна і продемонстрував це прямо під час ток-шоу.

Харламов вирішив творчо використовувати останній виступ виючого Володимира Жириновського і вирішив накласти на нього пісню російської виконавиці Жені Відрадної йди і двері закрий". Що з цього вийшло ви можете почути самі.

"Коллаба)" (Орфографія збережена-прим. ред.), - пише гуморист під відео.

Але на цьому він не зупинився і Жириновський "завив" Барбару Стрейзанд у другому відеоролику.

"Продовжуємо концерт за заявками ! ) "(Орфографія збережена-прим. ред.), - написав Харламов.

Зазначимо, що Жириновський є фігурантом бази "Миротворець" за фінансування тероризму і найманства, передачу бойовикам озброєнь і військової техніки, розпалювання міжнаціональної ворожнечі, замах на суверенітет і територіальну цілісність України.

Раніше Hyser писав про те, що Христина Асмус підкорила фанатів жаркими знімками в нижній білизні і не забула похвалитися стрункими формами.

Також Hyser повідомляв, що Христина Асмус здивувала шанувальників незвичайними "фокусами".

Нагадаємо, що Христина Асмус постала перед публікою в дивному вигляді і нарвалася на критику хейтерів.