Оля Полякова постала на фотографії в незвичному для шанувальників образі

Оля Полякова - одна з найбільш епатажних виконавиць на українській естраді, яка вражає фанатів незвичайним зовнішнім виглядом і яскравим макіяжем. Однак нещодавно вона опублікувала фотографію, на якій зображена зовсім без макіяжу. Фотографія опублікована в її офіційному профілі в Instagram.

Фотографії, які співачка виклала в мережу, мабуть, зі святкування дня народження її близької подруги і тезки Олі. Публікацію Полякова підписала наступним чином: "Олечка! @reyareya_79 Дорога моя подружка партнерка, як нам всім з тобою пощастило! Ти як і я робоча конячка, і разом ми не просто сила, ми цунамі, але не руйнує а Творча! Будь щаслива, здорова, кохана, і звичайно багата😂!".

На першому знімку Оля Полякова обіймає свою подругу, а на другому вони обидві на яхті в морі зі своїми дітьми. Шанувальниці співачки здивувалися тому, як вона виглядає навіть на відпочинку без макіяжу: "Нереальні❤️ навіть на відпочинку вам вдається виглядати чудово", "Ви удвох просто прекрасні", "Дівчата, ви дуже гарні!!!",- пишуть коментатори під публікацією в Instagram.

Нагадаємо, не так давно стало відомо, що співачка Оля Полякова вирішила не чекати потепління в Україні і відправилася на відпочинок в теплу країну, правда, в яку, вона не уточнювала. В її профілі в соціальних мережах з'явилися фотографії, де вона ніжиться під яскравим південним сонцем. Деякі шанувальники, правда, впевнені, що зірка відправилася відпочивати в Єгипет і запитують, чому знаменитостям не хочеться вказувати, що вони вирушили відпочивати на цей нехай і не найдорожчий, але хороший курорт.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що відомий російський композитор і виконавець Ігор Ніколаєв опублікував у себе в соціальних мережах вітальний пост, адресований своєму давньому другу.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що відома українська телеведуча Катерина Осадча в мережі опублікувала знімок, на якому вона зображена зі своєю мамою і бабусею. Шанувальники здивувалися тому, наскільки схожі жінки.

Також "Hyser" писав, що співачка Ірина Федишин в Instagram похвалилася передплатникам тим, якого сніговика вона зліпила разом зі своїми синами.