У мережі показали архівне фото хореографа Влада Ями.

Так, відомий хореограф Влад Яма вирішив шокувати своїх шанувальників і показав архівне фото. На ньому зроблений колаж. З одного боку розташоване фото, на якому зображений Влад за часів, коли він випускався зі школи. А на другому фото Влад знятий вже в тому звичному вигляді, який не один раз бачили його шанувальники. У підписі до знімка хореограф розповів про те, що змінилося в ньому за минулі 22 роки.

"Між цими фото 22 роки. Хлопець зліва закінчує школу. Він займається бальними танцями вже 9 років, є багаторазовим чемпіоном Запоріжжя та фіналістом Чемпіонату України. Він регулярно пропускає школу через змагання, але виступає на всіх шкільних святах. Користується незаперечною повагою серед однокласників, але категорично не може зізнатися в симпатії однієї однокласниці. Він хоче стати чемпіоном світу і вчителем танців.

Хлопець праворуч працює на телебаченні. Він не став чемпіоном світу, але вулицями ходити спокійно не виходить. Пишається сином, дорожить батьками. Досить сміливий, щоб зізнатися в будь — яких симпатіях, але абсолютно щасливо одружений, а значить вже давно у всьому зізнався", - розповів хореограф.

При цьому Влад розповів про те, що він нічого не хоче змінити у своєму житті, тому що він всім задоволений. І цього він робить кожній людині. Адже якщо нічого не хочеться міняти в минулому, то сьогодення повністю влаштовує людину. І це дуже важливе усвідомлення, до якого варто прагнути і йти.

Відзначимо, що багато шанувальників опинилися в шоці від зовнішності молодого Влада. Ніхто навіть подумати не міг, що він мав таку шикарну шевелюру.

Раніше Hyser писав про те, що Алла Пугачова усамітнилася з Філіпом Кіркоровим і піддалася спокусі.

Також писали, що Настя Каменських в незвичайному образі захопила шанувальників.

Нагадаємо, що Леся Нікітюк надто захопилася єгипетським відпочинком, і показала таке, від чого у чоловіків тремтіння по тілу.