Співачка Надія Дорофєєва показала неймовірний знімок в чорному одязі.

Співачка Надія Дорофєєва вміє дивувати своїх шанувальників і тому регулярно показує нові знімки у себе на сторінці в соціальній мережі. На цей раз вона вирішила показати себе на тлі власного особняка і нового чорного джипа. Одяг співачка вибрала відповідну. На ній була надіта чорна куртка вільного крою, штани і черевики на грубій підошві.

Волосся артистки, як завжди, були зібрані в два високих хвоста. У підписі до фото Дорофєєва запропонувала своїм передплатникам привести в приклад, що їм сподобалося на цьому тижні найбільше з їжі, музики, серіалів. Вона також розповіла про свою особисту добірку.

"Давайте обміняємося враженнями за цей тиждень 🚀

1.Пісня тижня: Andro & Скриптоніт-Dragon
2.Книга тижня « "Камера обскура" - Набоков
3.Їжа тижня: пиріг з вишнею
4.Серіал тижня “ " Emili in Paris”
5.Альбом тижня-Dofamin 🤪, - підписала знімок Дорофєєва.

Варто сказати, що багато фанатів не тільки стали перераховувати свої переваги, але і висловили слова захоплення зовнішності артистки.

"Гучі, прада, Луї на мені тільки DOROFEEVA і худі 😂 😂 , Я фігею😍 😍 нереальне фото🔥, естетично🦋, Коли ти це все встигла??😳😳🙌, Ти така красива ❤️😘, Ти найкраща😍😍😍❤️❤️❤️, палиш дитинко добре йдеш нехай Бог благословить тебе☺, пісня тижня-залежність, і бам бам Надюшки Дорофєєвої ❤️, Я як завжди надихаюся тобою весь тиждень. Заслуховую твій альбом до дірок☺, Такий класний продакшн в останні треки, так тримати люблю, Кайфую з твого альбому мене накрила вечірка❤️🔥", - написали фанати.

Раніше Hyser писав про те, що дочка Олі Полякової показала дорослі знімки, які не можна публікувати дівчинці її віку.

Також писали, що Леся Нікітюк свідомо "приклалася" обличчям об стіл.

Нагадаємо, що Агата Муценіеце налякала шанувальників чорним образом і скорботною мімікою.