Музичний експерт Сергій Сосєдов часто коментує вокальні дані російських виконавців першої величини і багатьом від нього дістаються невтішні слова.

Схоже, найбільше критика до глибини душі дратує Ірина Аллегрова. Сергій Сосєдов, не вибираючи виразів, звинувачує співачку у тому, що вона постійно співає під фонограму, так як ніколи не чув її наживо. Одкровення критика прозвучала в програмі" народжені в СРСР " на телеканалі "Ностальгія", пишуть РосСМИ.

За його словами, співати наживо близько двох годин не так вже й просто. Сосєдов зізнався, що не виносить, коли артисти продають квитки за багато тисяч рублів, а в залі звучать студійні записи.

"Долина завжди співала Наживо, Лайма Вайкуле, Пугачова теж", - каже Сосєдов, уточнюючи що "Софія Ротару фізично не могла вже співати своїм голосом з початку 80-х".

Музичний критик зазначив, що ще за життя Йосипа Кобзона він наполягав у розмовах з метром російської естради, щоб навіть був введений закон про заборону виступів під фонограму.

Крім того, Сергій Сосєдов зізнався журналістам, що йому абсолютно незрозумілий успіх артистки Ірини Аллегрової. На його думку "такі артисти, як Басков і Аллегрова, розбестили людей, зіпсувавши їх смак".

"Вона круто плюсує (співає під фонограму) в образі стервозної і вульгарної жінки. Вона груба і ніжна. Голос її немузичний. Я так розумію, що у неї незмикання зв'язок. Вона співає погано навіть на фонограмі, вся прокурена. Яка вона співачка? Від неї виходить грубий Рик якийсь, як у мужика. Це неможливо слухати", - висловився музичний критик про Ірину Аллегрову.

Також музичний знавець заявив, що амбіції Ірини набагато вище, ніж її здібності, і вона не гідна тих нагород, які свого часу отримували Пугачова, Ротару і Лещенко.

Відзначимо, що в 2012 році Ірина Аллегрова оголосила про свій відхід зі сцени, щоб зайнятися бізнесом і навіть об'їздила з прощальним туром всю Росію, Німеччину, США та Ізраїль. Але через три роки з незрозумілих причин Аллегрова анонсувала своє повернення великим концертом в "Олімпійському" і після цього спроб покинути велику сцену більше не робила.

Раніше "Hyser" писав про те, що Михайло Шуфутинський в 72 роки вирішив "труснути старовиною" і завести дитину.

Також наш портал розповів про те, що Сергій Сосєдов прокоментував зовнішність Софії Ротару і обурив соцмережі різкими висловлюваннями.

Нагадуємо, що відомий музичний критик розповів про пластики Алли Пугачової.