Незважаючи на те, що Алла Пугачова і Філіп Кіркоров розлучилися більше 15 років тому, час від часу в шоу-бізнесовому закуліссі поновлюються обговорення їх відносин.

Як відомо, що зараз Примадонна перебуває у шлюбі з популярним російським шоуменом Максимом Галкіним і разом вони виховують двох дітей-сина Гаррі і дочку Лізу.

А ось "поп-король" після розставання зі співачкою так більше і не одружився, але скористався послугами сурогатної матері, яка народила йому дочку Аллу-Вікторію і сина Мартіна.

А днями в соціальній мережі Instagram спливло архівне фото, на якому Алла Борисівна відображена в компанії Філіпа Кіркорова під час одного з застіль.

За часів, коли зоряна пара була разом, злостивці часто говорили про те, що співачка допомагає молодому чоловікові підкорювати творчі вершини. Але при цьому шанувальники з нетерпінням чекали новин про поповнення в їх сімействі. Однак, коли на життєвому шляху Алли Пугачової зустрівся гуморист Максим Галкін - шлюбу естрадної Діви і Філіпа Кіркорова прийшов кінець.

Офіційно вони розірвали відносини в березні 2005 року, але публіка дізналася про крах їх сімейної ідилії лише в листопаді того ж року. До слова, за свідченням про розлучення Примадонна приїхала в ЗАГС у супроводі нового обранця, а ось Філіп Кіркоров прибув на самоті.

На сьогоднішній день, за розповідями інсайдерів, Алла Пугачова і її екс-чоловік не підтримають відносин, але якщо зустрічаються на світських заходах, то поводяться стримано і дружелюбно. Більш того, виконавець хіта "Колір настрою синій" утримується від коментарів на тему особистого життя колишньої дружини і чуток про її скандали з Максимом Галкіним.

Раніше "Hyser" писав про те, що стало відомо, чому Алла Пугачова не підтримує стосунки з Філіпом Кіркоровим.

Також наш портал розповів про те, що Алла Пугачова показала провокаційне фото свого чоловіка.

Нагадуємо, що Алла Пугачова налякала шанувальників дивним зовнішнім виглядом.