Яскравою і жвавою постала перед шанувальниками співачка Настя Каменських у новій публікації в соціальній мережі Instagram.

Артистка поділилася атмосферним кадром з нового кліпу "Дівчатка рулять" і зірвала шквал захоплених компліментів. Дружина репера і продюсера Потапа похвалилася оригінальною зачіскою і розкішною фігурою в ультракороткому вбранні. Виконавиця закликала жіночу частину своєї аудиторії не забувати про власну привабливість.

У коментарях до посту фоловери не скупилися на компліменти на адресу знаменитості:

До слова, в кліпі на нову пісню "Дівчатка рулять" крім Насті Каменських знялися і її подруги. Наприклад, Анна Андрійчук-засновниця бренду ANNCHOO і дружина музиканта Олексія Завгороднього, телеведуча Леся Нікітюк, співачка Даша Астаф'єва і блогер-мільйонник Таня Парфільєва.

До створення кліпу був залучений відомий кліпмейкер Леонід Колосовський, який свого часу співпрацював зі скандальною групою "Ленинград" і зняв не одну роботу для "Время и Стекло". Більш того, з нагоди виходу нової композиції Настя Каменських спільно з брендом ANNCHOO випустили нову колекцію одягу Grls Rule.

Варто відзначити, що шанувальники таланту артистки неймовірно раді тому, що незважаючи на непростий життєвий період, вона продовжує підкорювати творчі вершини. Як відомо, наприкінці січня 2021 року пішов з життя батько Насті Каменських - Олексій Жмур.

Раніше "Hyser" писав про те, що шанувальники Настю Каменських порівняли з колегою по естрадному цеху і знайшли чимало спільного в їх зовнішності.

Також наш портал розповів про те, що Настя Каменських захопила соцмережі ефектним фото в бікіні.

Нагадуємо, що Потап удіівіл соцмережі архівним фото Насті Каменських.