Популярна співачка Анна Сєдокова в черговий раз звернулася до передплатників свого мікроблогу з посланням, повним обурення. Мова і йде про те, що виконавиця образилася на фоловерів, які критикують її спосіб життя і раціон харчування.

А все тому, що спочатку вона вирішила дотримуватися посту перед Великоднем, а днями розмістила публікацію в якій показала як смажить на сковороді сосиски з гречкою, сиром та іншими «непісними» інгредієнтами. Хвиля колючих зауважень від фоловерів не змусила себе чекати і зірку висміяли за те, що вона не стрималася і порушила пост.

Почитавши негативні коментарі про себе, Анна Сєдокова констатувала: "Вдень я опублікувала пост. З моїм улюбленим рецептом. Нешкідлива гречка з сосисками, викликала бурю емоцій в коментарях». Екс-солістку групи "ВІА Гра" звинуватили в хвастощі і тому, що вона виставляє напоказ свій матеріальний добробут, включаючи в раціон дорогі продукти.

При цьому сама вокалістка заявила: "Під час цього посту я познайомилася з такими смачними веган продуктами, які за смаком ні трохи не поступаються звичним". Також вона розповіла про те, що вживає в їжу досить бюджетні делікатеси.

До слова, Анна Сєдокова кілька останніх місяців тому вирішила боротися з хейтерами і провела «ревізію» своїх передплатників, заблокувавши деяких з них. Але, як з'ясувалося, це кардинально не змінило ставлення аудиторії до неї і її звичок, і критичні зауваження на її адресу як і раніше звучать часто.

Раніше "Hyser" писав про те, що Анна Сєдокова обурила соцмережі пікантними кадрами з автомобіля.

Також наш портал розповів про те, що Анна Сєдокова похвалилася густою рослинністю на тілі.

Нагадуємо, що Анна Сєдокова влаштувала скандал на шоу Максима Галкіна і звинуватила його в необ'єктивності.