Знаменитий український телеведучий Дмитро Комаров поділився з фоловерами своєї сторінки в соціальній мережі Instagram враженнями від подорожі до Пакистану.

Він розповів про те, що доля в черговий раз познайомила його з унікальним і неймовірно позитивною людиною, яка має певні особливості фізичного розвитку.

Молодого чоловіка, який вразив Дмитра Комарова звуть Ахмед, йому 18 років і він з Лахора. "Без перебільшення-найвідоміший доставщик їжі в Пакистані. Всім прикольно побачити хлопця з виряченими очима» - зазначив мандрівник.

Як з'ясувалося, хлопець вміє витріщати очі до лякаючих масштабів, але, жодного разу не був у лікарів. Він мріє прославитися і отримати світовий рекорд з витріщання очей, але на даний момент хлопець - єдиний годувальник в сім'ї і робить все можливе, щоб матеріально забезпечити батьків і свого молодшого брата.

Дмитро Комаров і його творча команда прийняли рішення допомогти Ахмеду: «Спробуємо допомогти і Ахмеду реалізувати його мрії. Якщо переконаємося, що це не небезпечно».

У коментарях до публікації шанувальники телезірки обсипали його компліментами і відзначили, що він-дивно добра і чуйна людина:

Крім того, Дмитро Комаров вважає, що по-справжньому дізнатися країну зсередини і вивчити її звичаї, можна тільки спілкуючись з місцевими населенням: "Тур в стилі "готель-пам'ятник-музей-ресторан-Готель" - це відпочинок і туризм. А пізнання країни - це щільне спілкування з людьми, спроба зрозуміти їх спосіб мислення, цінності, менталітет, звички, мрії".

Раніше "Hyser" писав про те, що Влад Топалов показав зворушливе відео зі спадкоємцем.

Також наш портал розповів про те, що Леся Нікітюк висміяла недоліки фігур своїх колег.

Нагадуємо, що Регіна Тодоренко похвалилася кардинальним перетворенням і новою стрижкою.