Дружина знаменитого українського виконавця співака Сергія Бабкіна опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram пост, в якому розповіла про те, з чого почалися їхні стосунки. Публікація з нагоди річниці спільного життя зоряної сімейної пари викликала бурхливу реакцію їх фанатів.

Вона пояснила, що її підкорила рішучість музиканта: «побачив, сказав:» Ти - МОЯ " і забрав мене в свій дивовижний, містичний світ!». За словами Сніжани Бабкіної, чоловік створив для неї "нову ідею" і "новий бренд". В якості ілюстрації до зворушливого послання, вона розмістила атмосферне фото, на якому відображена в міцних обіймах коханого.

"Так, Бабкіни-це Бренд🙌 🏻 Бабкіни-це особлива ніша 🙌 🏻 Бабкіни - це унікальний напрямок душі, радості, любові!🤍" - заявила артистка.

У коментарях до публікації фоловери не скупилися на похвалу і компліменти:

Не секрет, що своєю появою в житті артиста Сніжана Бабкіна також внесла в неї кардинальні зміни. Йдеться про серйозну залежність, оскільки на гастролях з групою 5'nizza, він дуже багато грошей витрачав на алкоголь і частенько втрачав зв'язок з реальністю.

Але після знайомства з привабливою брюнеткою зважився вилікуватися від алкоголізму. У якийсь момент Сніжана поставила йому умову: або міцні напої, або - вона. І артист зробив вибір на користь любові.

Пара живе разом 12 років. Вони повінчалися в 2008 році, а офіційно відносини оформили через рік - в 2009 році. Зіркові батьки виховують трьох дітей - синів Артура і Єлисея, і дочку Васеліну.

Раніше "Hyser" писав про те, що Сніжана Бабкіна приголомшила фанатів розповіддю про зради чоловіка.

Також наш портал розповів про те, що подружжя Бабкін розкрили сімейну таємницю і пояснили, чому музикант не спілкується з дитиною від попереднього шлюбу.

Нагадуємо, що Сніжана Бабкіна підкорила соцмережі відвертою фотосесією.