Дочка популярної української виконавиці Олі Полякової розмістила на своїй сторінці в Instagram фото, які викликали бурхливу реакцію у користувачів соцмереж.

Маша Полякова показала, як проводить час на відпочинку на одному з курортів Єгипту, але поряд з компліментами, отримала масу критичних відгуків. Так, дочка естрадної зірки постала в кадрі в стильній спідниці від дизайнера Олександра Вонга і ажурному чорному топі, поверх якого одягла білу сорочку. Дівчина зробила яскравий макіяж зі "стрілками" на очах, а в якості доповнення до образу вибрала масивне прикраса на шию.

У підписі до посту Маша Полякова запропонувала фоловерам вибрати найбільш вподобаний знімок і трохи пофілософствувала: "Дрібниці дуже важливі, але тільки великі вчинки вирішують долю".

Однак далеко не всім передплатникам припав до душі імідж Полякової-молодшої:

Варто відзначити, що в мікроблозі Маші Полякової провокаційні фото з'являються із завидною регулярністю. Дівчина часто постить кадри в купальних нарядах і демонструє те, чим нагородила її природа.

При цьому "диванні експерти" примудряються розглянути у неї недоліки фігури і рекомендують їй зайнятися спортом. Але, як відомо, спадкоємиця «королеви ночі» і без сторонніх порад приділяє час фізичній формі, а також правильно харчується.

Раніше "Hyser" писав про те, що Оля Полякова підірвала соцмережі пікантними кадрами з ванної.

Також наш портал розповів про те, що у мережі обговорюють несподівані подробиці особистого життя Олі Полякової.

Нагадуємо, що проля Полякова одягла шорти з дірками і захопила шанувальників ідеальними формами.