Відома співачка Наташа Корольова ошелешила фанатів новим відвертим образом.

Артистка любить експериментувати зі стилем і з задоволенням приміряє на себе найсміливіші і неординарні вбрання. Саме тому Королева охоче погодилася постати в новій фотосесії в образі справжньої левиці.

Наташа Корольова в прозорому вбранні показала налиті форми, фото: факти

За словами зірки, їй приємно, коли талановиті люди хочуть творити щось унікальне і неповторне при роботі з нею. Потім, коли Наташа Корольова бачить результат цієї роботи, то не може повірити своїм очам.

"У цьому і є мистецтво перевтілення. Уміння вживатися в нову роль, приміряючи на собі маску невинної діви або порочної дияволиці, ласкавої кішки або небезпечної левиці, таємничої фрейліни або владної королеви,"- написала співачка в пості до своєї нової фотографії в Instagram.


Фанати в захваті від представленого образу Наташі Корольової, декольте якої в цьому вбранні навряд чи може залишити когось байдужим. Хоча були і ті, хто зазначив, що артистка постаріла.


Раніше "Hyser" писав про те, що Наташа Корольова публічно призначила зустріч коханому, але, що, примітно, мова йде не Тарзані.

Також наш портал повідомляв, що Оля Полякова показала, як розпарює тіло в джакузі. Втім, це вже навіть мало кого здивувало, адже артистка привчила шанувальників до того, що її сторінка в Instagram рясніє цікавими фотозвітами.

Нагадуємо, що Наташу Королеву і Тарзана засмутили ціни на Мальдівах. Справа в тому, що зараз зіркове подружжя релаксує на сонячному Мальдівському узбережжі, але їм там не все до душі.