Відома телеведуча і зірка тревел-проекту " Орел і Решка» Леся Нікітюк здивувала фоловерів пікантними фото. Знаменитість в черговий раз довела, що по праву вважається однією з найпривабливіших і жіночних представниць сучасного українського шоу-бізнесу.

Зіркова блондинка вирушила на відпочинок до Єгипту, але не забуває ділитися з шанувальниками ефектними пляжними фото. Так, у новій публікації Леся Нікітюк постала в стильному рожевому купальнику, який вигідно підкреслив її спокусливі форми. Свій look вона доповнила коричневими сонцезахисними окулярами.

У підписі до знімків Леся Нікітюк пояснила, що подібний контент привертає більше уваги чоловічої частини її аудиторії. У коментарях до посту телемандрівниці фоловери не скупилися на похвалу і компліменти.

У тому числі, не зуміла стримати захоплених емоцій від побаченого в кадрі і колега телеведучої по шоу-бізнесовому цеху - "суперблондинка" Оля Полякова:

Потім через кілька годин після фотосесії біля басейну, Леся Нікітюк зробила не менш вражаючі кадри в номері готелю:

Не секрет, що знаменитість не страждає від нестачі чоловічої уваги і представники сильної статі часто обсипають її компліментами. При цьому сама Леся Нікітюк неохоче коментує те, що відбувається на її "любовному фронті". Але уважні фанати час від часу все ж помічають на безіменному пальці правої руки кільце.

Раніше "Hyser" писав про те, що Леся Нікітюк захопила шанувальників витонченою фігурою в купальнику.

Також наш портал розповів про те, що Оля Полякова одягла стильну футболку і похвалилася апетитними формами.

Нагадуємо, що Леся Нікітюк поділилася цікавими подробицями спілкування з Іриною Білик.