Відома українська співачка Настя Каменських поки ще не обзавелася діточками, тому всю свою любов і ніжність вона віддає своєму пухнастому вихованцеві на прізвисько Мімі.

Більш того, у білосніжної собачки породи бішон фрізе вже є власний аккаунт в Instagram. Але не менш часто і співачка демонструє свого улюбленця на власній сторінці в соціальній мережі.

Так, буквально кілька годин тому дружина відомого композитора і співака Потапа опублікувала новий знімок, на якому зображена з Мімі. Каменських одягнена в блакитний світшот і тримаючи свого плюшевого вихованця, посміхається на камеру.

Шанувальники розчулилися новою фотографією зірки і залишили безліч компліментів:

Відзначимо, що Настя Каменських почала свою зоряну кар'єру в 2004 році, коли їй було майже 17 років. Вона знайшла небувалу популярність в групі поруч з Олексієм Потапенко, який став її чоловіком в 2019 році. З тієї юної дівчини Настя перетворилася в шикарну леді, якій в травні вже виповниться 34 роки.

У мережі створено велику кількість фан-груп, присвячених співачці, в яких фанати пильно стежать за кожним її кроком. Також Каменських регулярно потрапляє в зоряні групи, в яких розповідають про неї. Так нещодавно в одній з таких груп показали, як виглядала співачка 12 років тому і зараз.

Раніше Hyser писав про те, що Настя Каменських повністю змінила імідж.

Також Hyser повідомляв, що Настя Каменських здалася в міні-бікіні з несподіваного ракурсу.

Нагадаємо, що Тіна Кароль поспішила з перфомансом, випадково засвітивши пікантні частини свого тіла.