Відомий шоумен Максим Галкін здивував шанувальників молодим зовнішнім виглядом

Відомий російський телеведучий і чоловік Алли Пугачової, Примадонни російської естради Максим Галкін не перестає дивувати передплатників в соціальних мережах своїм молодим зовнішнім виглядом. Нещодавно Максим у своєму профілі в Instagram запостив нову фотографію, яка привела прихильниць у захват.

Причина, по якій шлюб Максима Галкіна і Алли Пугачової як і раніше активно обговорюється в мережі-різниця в 30 років між подружжям. У зв'язку з цим в мережі знаходиться величезна кількість бажаючих обговорити зовнішність і особисте життя зоряної пари.

В одній з останніх публікацій Галкін запостив селфі, на якій він зображений з червоною спортивною пов'язкою на голові. Оскільки Максим, на відміну від своєї дружини, активно продовжує свою творчу кар'єру, фотографію він підписав, інтригуючи свою аудиторію новим телепроектом, наступним чином: "зйомки повним ходом!🔥". Більше ніяких подробиць майбутнього проекту зірка поки вирішила не розкривати.

Крім новин про проект, коментаторів в Instagram не менше зацікавив той факт, що Максим, здається, з кожним роком не старіє, а навпаки — молодіє і стає все привабливіше. Сам артист секрет своєї зовнішності пояснює вдало падавшим під час знімка світлом і тональним кремом.

Відзначимо, що незважаючи на те, що артист скромничає, він регулярно з'являється на різних світських заходах, на яких, звичайно, робляться фотографії, і кожен раз збирає тонни захоплених компліментів щодо своєї зовнішності.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що відомий російський композитор і виконавець Ігор Ніколаєв опублікував у себе в соціальних мережах вітальний пост, адресований своєму давньому другу.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що відома українська телеведуча Катерина Осадча в мережі опублікувала знімок, на якому вона зображена зі своєю мамою і бабусею. Шанувальники здивувалися тому, наскільки схожі жінки.

Також "Hyser" писав, що співачка Ірина Федишин в Instagram похвалилася передплатникам тим, якого сніговика вона зліпила разом зі своїми синами.