Українська телеведуча і володарка розкішних довгих ніг Леся Нікітюк показала шанувальникам, як проводить час на відпочинку в Єгипті.

Зірка зупинилася в п'ятизірковому готелі на узбережжі Червоного моря і регулярно радує передплатників в Instagram яскравими фотозвітами. Так, Леся Нікітюк в стильному вбранні, що складається з чорного топа і об'ємних штанів.

Свій look знаменита мандрівниця доповнила головним убором. Вона відвідала місто Луксор, розташоване у Верхньому Єгипті, і побувала в заупокійному храмі Хатшепсут в Дейр-ель-Бахрі.

У коментарях до посту гості аккаунта зірки тревел-проектів "Орел і Решка "і" ЛеМаршрутка " оцінили її фотостарання не тільки компліментами, але і колючими зауваженнями:

До слова, для того, щоб побувати в Луксорі Лесі Нікітюк довелося прокинутися ні світло, ні зоря і проїхати чотири години від Хургади до західного берега річки Ніл. Також зірка відвідала місцевий ринок сувенірів:

До цього знаменита блондинка захоплювала фанатів спокусливими формами, приміряючи різні купальні вбрання і підкорювала супердовитими ногами в міні-сукнях. Наприклад, так:

Раніше "Hyser" писав про те, що Леся Нікітюк одягла ультракороткий наряд і підкорила шанувальників стрункими формами.

Також наш портал розповів про те, що Леся Нікітюк похвалилася оригінальним "аксесуаром" для збільшення грудей.

Нагадуємо, що Леся Нікітюк отримала пропозицію руки і серця прямо на сцені популярного шоу.