У мережі показали заміський будинок Дмитра Монатіка

Знаменитий український співак, танцюрист і хореограф Дмитро Монатік більш відомий як MONATIK має багато шанувальників. Однак далеко не всі фанати знають де і як живе улюблений артист зі своєю сім'єю. Так, видання "strana.ua" показало заміський будинок виконавця.

Повідомляється, що Дмитро Монатік разом зі своєю сім'єю проживає в приватному будинку в селищі Крюківщина в Київській області. Відзначається, що артист ще 5 років тому придбав дві ділянки землі, на яких зараз стоїть котедж. Загальна площа території становить 12 соток.

По всій видимості артист вибирав ділянку подалі від "цивілізації", оскільки будинок розташований прямо посеред поля. На даний момент з усіх боків активно ведуться будівельні роботи, тому незабаром у артиста може з'явитися багато сусідів. Також навколо будинку Монатіка можна побачити багато добудованих, але не заселених будівель.

Будинок Монатіка під Києвом. Фото: strana.ua
Будинок Монатіка під Києвом. Фото: strana.ua

Котедж виконавця виконаний в класичному стилі, має два поверхи і гараж на один автомобіль. Відзначається, що на задньому дворі будинку музиканта є відкрита тераса і будівля, де він і його сім'я приймає гостей. З розваг на території будинку знаходиться басейн, який накрили на зиму.

Дмитро Монатік є батьком двох синів Платона і Данила, тому не забув і про них. На території будинку знаходиться дитячий майданчик з гойдалками і гірками, а також батут. Діти знаменитості можуть повеселитися не покидаючи території котеджу.

Будинок Монатіка під Києвом. Фото: strana.ua
Будинок Монатіка під Києвом. Фото: strana.ua

Журналістам не вдалося встановити точну ціну будинку артиста. Однак будинки в селищі Крюківщина такою ж площею як у Дмитра Монатіка, пропонуються на сайтах нерухомості по 75-100 тисяч доларів.

Раніше портал Нуѕег повідомляв, що Леся Нікітюк у спокусливому купальнику похвалилася відпочинком у Єгипті.

Також портал Hyser інформував, що Леся Нікітюк у відвертому міні показала справжню довжину своїх ніг.

Крім того портал Hyser писав, що відома українська співачка Тіна Кароль засвітила бездонне декольте в бездонній маєчці.