Телеведуча Регіна Тодоренко поділилася рідкісним фото з батьками в соцмережах.

Не так давно зірка вирушила до Одеси, звідки вона сама родом, щоб відвідати батьків. З'ясувалося, що Тодоренко вирішила зробити своїм рідним приємне і подарувати їм розкішний автомобіль. Про це вона сама розповіла на своїй сторінці в Instagram.


Варто відзначити, що у зірки вийшло влаштувати сюрприз для мами і тата. Вона спочатку зав'язала їм очі, а потім представила їх увазі новий автомобіль, прикрашений величезним бантом. Так, артистка зі своїм братом подарували батькам Volkswagen Tiguan, вартістю понад мільйон гривень.

Однак увагу користувачів привернула не стільки ціна подарунка Тодоренко, як її увага і любов до старших членів сім'ї. До слова, на досягнутому телеведуча зупинятися не збирається і тепер в планах подарувати батькам великий будинок, щоб в ньому могла збиратися вся сім'я.


Користувачі були шоковані планами Тодоренко, але ще більше подиву у них викликало рідкісне фото зірки з рідними. Зокрема, вони відзначили на знімку батька телеведучої, який виглядає злегка розгубленим, але водночас чарівно, на думку юзерів.


Раніше "Hyser" писав про те, що Олена Кравець з "Кварталу 95" показала своїх чоловіків. 44-річна гумористка опублікувала у своєму мікроблозі в Instagram свіже фото.

Також наш портал повідомляв, що спливли пікантні подробиці сімейного життя Полякової. Сам Вадим В інтерв'ю журналу "Viva" розповів, як і чим його зачарувала знаменитість.

Нагадуємо, що зірка "Сватів" Тетяна Кравченко показала зворушливе сімейне фото з ще зовсім маленькою дочкою, яке зворушило фанатів актриси.