Популярний співак і екс-соліст групи «Ласковый май» Юрій Шатунов звернувся до шанувальників свого музичного таланту з радісною новиною.

Артист, якому нещодавно в судовому порядку заборонили співати всім відомі хіти з репертуару "ЛМ", поділився концертними планами. Юрій Шатунов записав відеозвернення до фанатів і пояснив, що незабаром відбудеться його гастрольний тур, і підготовка до цієї масштабної музичної події йде повним ходом.

Виконавець постав в кадрі в стильному чорному casual-вбранні і з натхненням віщав про творчо успіхи. При цьому в коментарях до його посту з'явилися не тільки захоплені відгуки, але зауваження на тему його зовнішнього вигляду. Справа в тому, що деяким фоловерам Юрій Шатунов здався дещо стомленим:

Варто відзначити, що 47-річний естрадний діяч останнім часом став все частіше з'являтися в ефірах ток-шоу і коментувати свій конфлікт з екс-продюсером Андрієм Разіним.

Справа в тому, що правовласниками пісень групи "ЛМ" є представники відомої американської компанії. До певного моменту ці права належали Андрію Разіну, але після зміни власника музичної спадщини популярної групи - Юрій Шатунов позбувся можливості виконувати "білі троянди" або "рожевий вечір".

Шоу-бізнесовий діяч не раз говорив про те, що дозволяв колишньому підопічному співати пісні "ЛМ" на безоплатній основі, але так і не отримав подяки. "Якби Юра дійсно хотів співати пісні «Ласкового мая», він би зі мною зв'язався, але, так як він це проігнорував, я так зрозумів, що вони йому не потрібні" - заявив він одного разу на просторах соціальної мережі Instagram.

Раніше "Hyser" писав про те, що Юрій Шатунов зробив важливу заяву про майбутню кар'єру.

Також наш портал розповів про те, що Андрій Разін різко висловився на адресу відомого російського телеведучого.

Нагадуємо, що у мережі показали, як змінилася головна героїня зі знаменитого кліпу Юрія Шатунова.