У мережі порівняли два схожих образи - Аліни Гросу і Насті Каменських.

Користувачі часто порівнюють різних знаменитостей, відшукуючи між ними певні схожості. Так, цього разу героями нового фотоколажу стали дві відомі співачки - Гросу і Каменських.


У соцмережах знайшли фото, на яких ті постали практично в однакових образах. Варто відзначити, що Настя Каменських приміряла його для одного з ефірів "Маски", вразивши різкою зміною іміджу, оскільки постала з коротким волоссям.

Також зірка тоді постала в чорно-білій шкіряній міні-спідниці і кофтині такого ж стилю. Доповнила образ Настя Каменських стильним головним убором в тон і лаконічними сережками з камінням. Гросу з'явилася на своєму новому фото в Instagram з такою ж зачіскою, як і у Каменських, але образ у неї куди більш відвертий.


Більшість користувачів, судячи з усього, віддали перевагу в голосуванні під постом оригіналу, а не пародії. В даному випадку мова про те, що Насті Каменських куди краще в такому образі, ніж Аліні Гросу. Але були й ті, хто відзначив харизму останньої на представленому фото.


Раніше "Hyser" писав про те, що Настя Каменських повністю змінила імідж. Такий гламурний образ хоч і вийшов досить розкутим, але все ж привернув увагу користувачів.

Також наш портал повідомляв, що Настя Каменських здалася в міні-бікіні з несподіваного ракурсу. За останні пару років артистка помітно схудла, тому зараз частенько демонструє свої нові точені форми у відвертих нарядах і купальниках.

Нагадуємо, що Тіна Кароль поспішила з перфомансом, випадково засвітивши пікантні частини свого тіла.