Відомий російський композитор і музикант Ігор Ніколаєв опублікував на сторінці свого мікроблогу вітальний пост, адресований давньому другу і колезі по естрадному цеху – Олександру Буйнову.

24 березня Виконавцю виповнився 71 рік і друзі-артисти поспішили звернутися до іменинника. Так, Ігор Ніколаєв зазначив: "Люблю це фото! Взагалі люблю нашу теплу компанію і від щирого серця вітаю мого друга, колегу-клавішника 🎹 і чудового Артиста Сашу Буйнова з днем народження!».

В якості ілюстрації до Послання артист використовував архівне фото, зроблене під час посиденьок шоу-бізнесового бомонду. На фото зображені Алла Пугачова, Ігор Ніколаєв і власне сам винуватець торжества. Примадонна позувала в стильному вбранні і з дивною гримасою на обличчі:

У коментарях до посту фоловери Ігоря Ніколаєва приєдналися до теплих слів на адресу його товариша по музичному цеху:

До слова, Алла Борисівна також опублікувала привітання Олександру Буйнову, в якому назвала його " братом":

Варто відзначити, що в 2011 році у Олександра Буйнова був діагностований рак передміхурової залози і з того моменту в його житті почався дуже складний період. Артист проходив лікування в російських клініках і відповідав відмовою на пропозиції зробити операцію в Європі. Потім в інтерв'ю з журналістами росЗМІ, музикант пояснив, що лікувався в Росії, оскільки вважає себе патріотом. А не померти йому допомогли висококваліфіковані фахівці-онкологи і його любляча дружина.

Раніше "Hyser" писав про те, що Максим Галкін здивував шанувальників сміливою заявою про особисте життя з Примадонною.

Також наш портал розповів про те, що родичі Алли Пугачової здивували соцмережі дивною заявою.

Нагадуємо, що Валерій Леонтьєв зізнався в романтичних почуттях до Алли Пугачової.