Українська співачка Софія Ротару показала свого дорослого онука.

Так, Софія Ротару на своїй сторінці не так часто ділиться новим знімками. Але вона не могла пропустити день народження свого улюбленого онука Анатолія. Відзначимо, що Ротару неймовірно любить своїх дітей. Вона не раз говорила про те, що неймовірно пишатися ними. Адже незважаючи на свій такий юний вік вони змогли домогтися дуже багато чого в цьому житті.

Що стосується Анатолія, то він зовні неймовірно схожий на свого діда Анатолія Євдокименка. Навіть стиль одягу в чомусь схожий. Варто сказати, що Анатолій-молодший росте неймовірним красенем. Він пішов по стопах своїх зіркових батьків і теж захоплюється музикою. На цьому терені він вже встиг домогтися чималих успіхів і активно виступає перед публікою в якості діджея.

"День народження мого улюбленого онука-Анатолія!
Толюца, бажаю тобі міцного здоров'я, щастя і везіння!🙏 🏼 Люблю❤️", - підписала серію знімків Софія Ротару.

Шанувальники в коментарях приєдналися до привітань і відзначили, що Анатолій неймовірно красивий.

"З Днем народження Анатолія!🎉 Найголовніше-здоров'я йому, а також, величезних успіхів і удачі у всіх справах і починаннях, нових перемог, здійснення бажань і, звичайно, великої любові і нескінченного щастя!💫🙏🏼❤️, Вітаю Анатолія! Душевного тепла і успіхів!!!😇☀️💕🙏🏻, З Днем народження🙌 🙌 🙌 нехай завжди буде любов 🙏 🙏 🙏 , З Днем народження Анатолія☺ мені здається, що він дуже схожий на вашого чоловіка( його дідуся), Дуже гарний ваш онук. Ваша гордість. 👍 👍 👍З днем народження ! 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹", - написали фанати.

Раніше Hyser писав про те, що пітна Каменських змусила фанатів розбризкувати слину і дещо ще.

Також писали, що внучка Софії Ротару показала фото без макіяжу і фільтрів, бабусині гени на обличчя.

Нагадаємо, що Анфіса Чехова засвітилася перед фанатами в незвичайному амплуа, таке дітям не можна дивитися.