У мережі показали дивний знімок Тетяни Кравченко.

Після виходу в світ серіалу "Свати" актриса Тетяна Кравченко отримала небувалу популярність. Її стали запрошувати в різні проекти. Зараз вона задіяна в декількох зйомках кінострічок. Крім того, Тетяна не перестає грати на сцені театру. Варто сказати, що Тетяна завжди відмінно виглядає. Вона намагається не гнатися за молодістю, а залишатися природною і такою красивою.

А не так давно в мережі був опублікований знімок, на якому Тетяна сидить на пенечке. Поруч з нею позує інший актор в яскраво-червоному костюмі.

Сама Тетяна вибрала куртку коричневого кольору. Свій образ вона доповнила строкатим головним хусткою. Судячи з підпису знімка цей кадр був зроблений під час зйомок серіалу "Свати".

"Свати ❤️", - підписали таке незвичайне фото в соціальній мережі.

Відзначимо, що багато шанувальників прийшли в повний захват від побаченого. Вони відзначили, що Тетяна просто відмінно виглядає.

"Чекаємо нові серії! Валентина Петрівна-красуня!!!, Ви наше народне надбання! Люблю Вас і як актрису, і як людину!!! Удачі вам у всьому!!, Здраствуйте, ви дуже хороша актриса, чекаємо продовження Сватів, мені дуже сподобався цей серіал, Дуже хороший, і особливо смішний., Супер 😍, Шикарна😍, весняного вам настрою, Ох, як же я люблю цей серіал, з усіма акторами, просто браво👏 👏 👏 грі, ніби життя живете ❤ ️ дякую, низький уклін, сподіваюся молоді актори багато чому у вас навчаться🙏 Валентина Петрівна, окреме визнання в любові до вас, ви шалено красива, талановита і з великою душею жінка😍 😍 😍", - написали фанати.

Раніше Hyser писав про те, що продовження серіалу "Свати" досняли, названа дата виходу, шанувальники ледь вірять.

Також писали, що зірка "Сватів" Добронравов розповів про невиліковну хворобу.

Нагадаємо, що зірка "Сватів" Тетяна Кравченко поділилася новим фото без макіяжу.