Відома російська телеведуча Лера Кудрявцева розповіла про своє самопочуття з реанімації.

Нещодавно зірку відвезли в лікарню прямо зі зйомок шоу. Фанати переживають за свого кумира, особливо враховуючи її вік і проблеми зі здоров'ям. Кудрявцева вирішила їх заспокоїти, розмітивши у себе в Instagram пост, в якому розповіла про своє самопочуття і госпіталізацію.


У своєму повідомленні вона поскаржилася на "недовірливість і тривожність". Також телеведуча зізналася, що її вночі в реанімації "мало не схопив інфаркт міокарда". Всьому виною, на думку Кудрявєвої, нерви, стрес і мало відпочинку.


Користувачі під постом припустили, що нинішній стан Лери Кудрявцевої - це все ускладнення коронавірусної інфекції, якою вона нещодавно перехворіла.


До слова, варто відзначити, що на зйомках шоу самопочуття у Лери Кудрявєвої різко погіршилося - вона відчула біль у грудях, яка супроводжувалася утрудненим диханням.


Раніше "Hyser" писав про те, що Анфіса Чехова переступила через себе і спробувала те, від чого давно відмовилася. Зірка час від часу дражнить тих, хто її критикує, ефектними кадрами.

Також наш портал повідомляв, що відомий віщун розповів про майбутній шлюб Сергія Лазарєва. До слова, співакові приписують масу романів як з жінками, так і з чоловіками.

Нагадуємо, що Настя Івлєєва на 30-річчя знялася для обкладинки Playboy. Блогерка опублікувала гарячу обкладинку модного глянцю, який оцінили не тільки її шанувальники і друзі серед знаменитостей.