Популярна українська співачка Оля Полякова показала свій плоский животик в соцмережах.

На початку року зірка відпочивала на Мальдівах з сім'єю, але після цього встигла плідно попрацювати і дати кілька концертів у різних містах України. З метою відновити свої сили і злегка відпочити артистка з 16-річною дочкою Марією знову попрямували десь у теплі краї.


Це підтверджують фото і відео Олі Полякової в Instagram. Можливо артистка взяла з собою Марію не просто так, а щоб вона теж могла прийти в себе після операції. Не так давно дівчині вирізали апендицит, через що вона була змушена провести кілька днів у лікарні.

Про це Марія розповіла сама на своїй сторінці в Instagram. Там вона показує шанувальникам свіжі знімки і розповідає про життєві переживання. На даний момент дівчина показує, як відпочиває від повсякденних турбот з мамою в подорожі.


До слова, невідомо де саме відпочиває Полякова з донькою, оскільки місце розташування курорту не розкривається.

Раніше "Hyser" писав про те, що Оля Полякова знялася в ефектній фотосесії, заради якої їй довелося кардинально змінити імідж. Зірка похвалилася передплатникам в соціальній мережі Instagram кадрами неймовірних перевтілень.

Також наш портал повідомляв, що Оля Полякова з відомим коміком потрапила в об'єктиви телекамер. Знаменитість блищала на сцені в чорному вбранні, а її знімки з'явилися в різних пабліках.

Нагадуємо, що Оля Полякова влаштувала шоу, розпарюючи тіло у ванні. Зірка продемонструвала, як ніжиться у ванній в той момент, коли її молодша дочка "робить мамі концерт".