Як би дивно це не звучало, але багаті і знамениті не тільки мають свої примхи, але і звичайні почуття. І вони теж плачуть. Так, зірка 90-х Рома Жуков, який не один рік судиться з колишньою дружиною через аліменти на 7-х дітей, зі сльозами на очах повідомив про зникнення зі свого будинку кенгуру.

Так, вже третю добу вся підмосковна Давидівка стоїть на вухах. Ще б пак, за упіймання п'ятимісячного кенгуру Маші артист пообіцяв винагороду 200 тисяч рублів. За словами Жукова, втік звір - "ще не зовсім кенгуру","маленький такий". Тварина пропала 19 березня, і досі ніяких зачіпок, повідомляють росЗМІ.

"На вулиці не літо і ми сподіваємося, що її хтось знайшов і прихистив. Але поверніть тварину господареві", - звернувся до знайшли кенгуру Рома жуків.

Як виявилося, тварина на прізвисько Маша належить другу Жукова-адміністратору Воронезького цирку Павлу, який приїхав у гості до співака в підмосковне село Давидівка разом зі своїм вихованцем. За його словами, кенгуру зазвичай подорожує з ним в машині.

Поки чоловіки спілкувалися, кенгуру Маша скакала по дому, але в якийсь момент несподівано вирвалась на свободу і зникла з виду. Спочатку чоловіки намагалися шукати тварину своїми силами, а потім дали оголошення, в якому пообіцяли грошову винагороду за тварину.

"У Роми Жукова з дому кенгуру втекла циркова. Тепер не знаємо, як зловити тварину. Винагороду пообіцяли 200 тисяч рублів", - сказав господар тварини.

Тепер вся Давидівка займається пошуками зниклої Маші. Рома сподівається, що кенгуру знайшли і прихистили небайдужі люди.

До слова, колишню дружину співака Роми Жукова Олену і його шістьох дітей можуть виселити з квартири через прострочення по іпотечних платежах. Співак, який до пандемії її оплачував, у зв'язку зі складною епідеміологічною ситуацією в країні і припиненням концертної діяльності, просив у банку кредитні канікули, але йому відмовили так як сума позики виявилася більше 4,5 мільйонів рублів. Після декількох місяців прострочення банк звернувся до суду.

Раніше Hyser писав про те, що Алла Пугачова не дозволяє онукам називати себе бабусею.

Також писали, що Тіна Кароль поспішила з перфомансом, випадково засвітивши пікантні частини свого тіла.

Нагадавши, зубожілий за карантин Пригожин показав святковий сніданок до 8 березня.