Представляючи нову пісню, українська співачка постала в карколомному образі

Популярна українська співачка Ірина Федишин останнім часом почала більш активно робити публікації в Instagram для своїх шанувальників, частіше ділячись новими фотографіями і фрагментами зі свого життя. Цього разу вона показала промо своєї нової пісні, а також блиснула новим образом небезпечної жінки.

Так, Ірина Федишин опублікувала ролик із записом ефіру ранкового шоу одного з українських телеканалів, на якому вона виконувала свій новий трек "Обійми". Крім красивої пісні, увагу шанувальників привернув і наряд, в якому співачка її виконала.

Ірина, яку фанати звикли бачити в світлих або квітчастих нарядах, на цей раз приміряла дещо кардинально нове. Наряд співачки складно назвати якось інакше, ніж "жінка-вамп". На жінці надітий чорний напівпрозорий корсет, який підкреслює фігуру Ірини. Одночасно з тим, у Ірини нікуди не зникла пристрасть до довгих суконь з шлейфами.

Окремої згадки гідна зачіска Ірини. Її волосся укладені наперед, за рахунок чого створюється вражаючий обсяг. Все це, в поєднанні з чорними туфлями на високих підборах, утворює собою образ спокусливої і небезпечної красуні, який припав до душі шанувальникам Федишин.

"Ну дуже гарно❤️🙌Неперевершено", "Неймовірно✨😍", " Не перестаю Вами захоплюватися😍", "Ірино, ви чудово співаєте", "Дуже гарно, ніжно, і як завжди неперевершено" — пишуть передплатники Ірини в комментпариях в Instagram. Деякі фанати, правда, надалі попросили Ірину виконувати не такі сумні пісні.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що співачка Ірина Федишин в соціальних мережах ділиться подробицями свого життя з шанувальниками. Цього разу вона показала, яку кількість квітів їй дарують на концертах.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що відома українська телеведуча Катерина Осадча в мережі опублікувала знімок, на якому вона зображена зі своєю мамою і бабусею. Шанувальники здивувалися тому, наскільки схожі жінки.

Також "Hyser" писав, що співачка Ірина Федишин в Instagram похвалилася передплатникам тим, якого сніговика вона зліпила разом зі своїми синами.