Співачка Таїсія Повалій, яка нерідко потрапляє в поле зору хейтерів, опублікувала нові кадри в соціальній мережі Instagram. У свої 56 років артистка часто користується послугами пластичних хірургів і з роками змінилася практично до невпізнання.

Так, в одній з нових публікацій в соціальній мережі Instagram вона постала перед передплатниками з виразним макіяжем на обличчі. Знаменитість похвалилася умінням робити макіяж в стилі "Smokey eyes" і викликала бурхливу реакцію соцмереж.

У коментарях до посту фоловери не скупилися на похвалу і компліменти, але не обійшлося і без критичних зауважень від тих, кого бентежать спроби Таїсії Повалій втекти від вікових змін:

Варто відзначити, що Таїсія Повалій нерідко особисто відповідає на колючі зауваження на свою адресу. Вона з іронією запевняє "цінителів жіночої краси", що була прекрасна в будь-якому віці і зараз відчуває себе неймовірно привабливою.

До слова, нещодавно виконавиця випустила новий музичний альбом під назвою «сповідь», в якому повідала про непростий шлях до успіху і непростих життєвих випробуваннях.

"Ось і розповіла я Вам про свої складнощі! Як страждала, як боялася жити, як не бачила майбутнього! І скажу чесно, це було жахливо! Навіть сказати жахливо - це нічого не сказати! Падала, падала, як поранений птах!» - зізналася знаменитість шанувальникам свого таланту.

Раніше "Hyser" писав про те, що Таїсія Повалій постала перед шанувальниками в дивному вбранні і нарвалася на критику в мережі.

Також наш портал розповів про те, що Анфіса Чехова підкорила фанатів несподіваним визнанням.

Також наш портал розповів про те, що Валерій Леонтьєв зізнався в ніжних почуттях Аллі Пугачовій і викликав бурхливу реакцію соцмереж.