Тіна в черговий раз викликала небувалий резонанс, дозволивши собі зайве

Популярна виконавиця, телеведуча та актриса Тіна Кароль, знову шокувала "фанатів", поділившись у своєму Instagram-акаунті, провокаційною "живою" презентацією своєї пісні"Скандал".

Перші хвилини "лайв-перфомансу" стартували з того, що Кароль прийняла досить пікантну позицію, артистично і зухвало розкинувшись на сцені головою вниз, і розташувавши ноги на спинці високого стільця. Не завадило виставі й те, що "скромне" чорне плаття Кароль мало досить сміливі розрізи. Ймовірно, Тіна свідомо нічого не одягла під свій наряд, щоб виглядом своїх зрілих опуклих місць звести з розуму присутню публіку. Втім, платтячко і так було досить суперечливим - широкий виріз від самого пояса викликав невимовний захват не тільки у глядачів, але і "фоловерів" її мікроблогу.

Цілком природно, що фанати з запалом приступили до обговорення побаченого, і врахували той факт, що Кароль "скандально" почала композицію з імітації бурхливої сварки зі своїм потенційним "коханим" Даном Баланом, і не посоромилася "використовувати" колегу по сцені, звинувативши в постійних зрадах.

Зокрема, варто процитувати один з коментарів, в якому відверто описані емоції, викликані не стільки образом Кароль, скільки складним для адекватного сприйняття "перфомансом": "після анонсу, виступ навіть не хочеться дивитися, яке б приголомшливе воно не було. Виставити свого колегу незрозуміло ким заради піару власної пісні, розумно Тільки у людей, які просто дивляться це шоу по вихідних, стався дисонанс: Балан, який всім говорить про чесність, щирість, моральні та сімейні цінності, виявився бабієм і зрадником".

Комментарии. Фото: скриншот instagram.com/tina_karol/
Коментар. Фото: скріншот instagram.com/tina_karol/

До слова, раніше "Hyser" писав про те, що через викликаний в мережі скандал, на екрани більше не вийде російська версія "Холостяка".

Також раніше "Hyser" повідомляв про те, що Настя Каменських згадала про минулу молодість, і вирішила приміряти підліткові рожеві вбрання.

А до цього "Hyser" розповідав про те, що Даша Астаф'єва злякала "фанатів" станом свого здоров'я.