Бути яскравою і неповторною намагається на сторінках свого мікроблогу популярна співачка Ані Лорак. Зірка із завидною регулярністю постить еффеткние кадри в стильних нарядах і хвалиться своїм умінням позувати.

Так, в одній з нових публікацій Ані Лорак постала в образі фатальної спокусниці з вираженням вселенської пристрасті на обличчі. Вона одяглася в наряд з декоративною блискавкою в зоні декольте, поверх якого одягла шкіряний піджак оригінального крою. Волосся-розпущене, на обличчі – макіяж з акцентом на очі.

У коментарях до посту фоловери оцінили фотостарання Ані Лорак численними компліментами. На думку деяких гостей сторінки, Ані Лорак на цьому фото дуже схожа на героїню фільму "Матриця"...

Також серед коментаторів були помічені визнаний романтик російської естради Сергій Лазарєв і "поп-король" Філіп Кіркоров:

Варто відзначити, що не обійшлося і без згадок про насичене особисте життя поп-діви. Якщо вірити чуткам, активно циркулюючим в шоу-бізнесовому закуліссі, вона полягає в романтичних відносинах з саунд-продюсером і екс-чоловіком співачки Тетяни Решетняк (TAYANNA).

При цьому ні Ані Лорак, ні її коханий, не дають коментарів на тему свого роману, А якщо і з'являються на публіці разом, то максимально швидко ховаються від цікавих очей публіки. Час від часу в мережі також пліткують про те, що у співачки щось більше, ніж дружба з Сергієм Лазарєвим, але інсайдери запевняють, що він має слабкість до представників чоловічої статі.

Раніше "Hyser" писав про те, що Анна Седокова здивувала шанувальників оригінальним фото в компанії привабливих чоловіків.

Також наш портал розповів про те, що у мережі показали, як виглядала перша дружина відомого телеведучого Юрія Горбунова.

Нагадуємо, що Ані Лорак обурила шанувальників безглуздим зовнішнім виглядом і дивно підібраним вбранням.