Співачка Ірина Дубцова вразила своїх фанатів рідкісним знімком.

Так, співачка Ірина Дубцова не так часто радує своїх фанатів новими знімками. Вона рідко на своїй сторінці в соціальній мережі показує закулісся свого повсякденного життя. Але фанати досить часто просять її виправити ситуацію. Цього разу Ірина вирішила піти на поступки їм і поділилася свіжим кадром.

На ньому співачка позує в авто. На фото відображено обличчя артистки ближнім планом. Варто сказати, що Ірині неймовірно йде її новий колір волосся. З ним вона виглядає неймовірно свіжо і молодо. Крім того такий колір відмінно підкреслює виразні очі співачки.

Свій образ Ірина доповнила повсякденним макіяжем в стриманому стилі.

"У сторіс вчора у ваших питаннях 50% було" Чому ви, Ірина, рідко в стрічку щось викладаєте?"Исправ ️ исправ виправляюся 🤗 Я не живу в Instagram. Вчора, кажуть, збій якийсь глобальний був. Але я помітила тільки через те, що не працював WhatsApp. Бажаю всім ☀️❤️ і здоров'я", - підписала новий знімок Ірина Дубцова.

У коментарях фанати прийшли до висновку, що Ірина неймовірно красива і добре виглядає. Окрему увагу було приділено волоссю.

"Божечки яка ти красива ❤️, яка ви красива ❤ ️ ❤️❤ ️ ❤️, Гарного дня, Ірочка😉 💋 🥰❤, Як же син Артем схожий на вас! ❤ ️ , Красуня😍 😘 відмінного дня і прекрасного тобі весняного настрою🌞 🌞 🌞, очі просто 😍 😍 😍 😍 😍 😍 , А даремно, така краса на фото😍,
Ірина, ось ваше світлий колір волосся : -), шикарна Ірина!, Ірина🔥 ви класна😍, Яка гарна!!!!🔥🔥🔥🔥😍😍😍, Зачіска супер!!!🔥🔥🔥😍😍😍, 💗💝💖⚘🌷⚘🌷🌷🌷⚘..дякую, наша Незрівнянна, взаємно.. 😘 ",- написали фанати.

Раніше Hyser писав про те, що Ані Лорак засвітила пікантні коробочки, в яких "торохтить" дуже потрібна річ.

Також писали, що Дмитро Комаров дізнався майбутнє України у найвідомішого шамана.

Нагадаємо, що Анфіса Чехова засвітилася перед фанатами в незвичайному амплуа.