Копіювання або успадкування образів у світі сучасного шоу-бізнесу – явище досить часте. Артисти докладають максимум зусиль, щоб завоювати і утримати увагу шанувальників.

Так, днями користувачі соцмереж помітили, що в новому музичному творінні актриси гумористичного проекту «одного разу в Росії» яни Кошкіної є щось схоже з музичною роботою співачки Олі Полякової.

Зірка російського ТБ одяглася в ультракороткий наряд і одягла на голову яскравий оригінальний кокошник і старанно виконала пісню-звернення до коханого.

У підписі до ролика Яна Кошкіна запитала у фоловерів їхню думку з приводу її вокальних здібностей і отримала масу захоплених компліментів:

Деяким гостям сторінки яни Кошкіної здалося, що її концертний номер - це варіація на тему творчості Олі Полякової:

Пропонуємо пройти тест на уважність і порівняти вбрання і артисток:

Не обійшлося і без нагадувань про нібито роман Яни Кошкіної з шоуменом і екс-чоловіком Христини Асмус – Гаріком Харламовим. З чуток, активно циркулюючим в мережі, артисти неспроста потрапляли в об'єктиви фотокамер під час світських заходів.

При цьому ні комік, ні його "коханка" коментарів на цю тему не дають. Втім, спокуслива брюнетка не приховує, що користується успіхом у чоловіків, а її мікроблог рясніє провокаційними кадрами.

Раніше "Hyser" писав про те, що Тіна Кароль здивувала шанувальників сміливою заявою про подальшу музичну кар'єру.

Також наш портал розповів про те, що Оля Полякова висловилася на адресу знаменитої колеги по шоу-бізнесовому цеху.

Нагадуємо, що Аліна Гросу в похмурому вбранні звернулася до фанатів.