У суботу, 20 березня, о 20:15 на телеканалі "1+1" відбудеться прем'єра третього випуску сенсаційного шоу зоряних пародій під назвою "Ліпсінк баттл".

У цьому випуску глядачі зможуть спостерігати яскравий баттл телеведучої Лесі Нікітюк в образі Адельта співака Павла Зіброва в ролі Фредді Мерк'юрі, пише "Теленеделя".

Леся постане в образі шикарної співачки Адель, "залипсивши" її хіт Hello. А після виступу співачку чекав величезний сюрприз-кільце і пропозиція руки та серця на сцені.

Напередодні прем'єри випуску в студію "Сніданку з 1+1" прийшов конкурент Лесі Нікітюк на "Ліпсінк баттлі" Павло Зібров, який розповів, кого пародіював в дитинстві і чи складно йому було перевтілитися в легендарного Фредді Мерк'юрі.

Артист розповів, що співати він навчився раніше, ніж говорити. Знаючи від сили кілька слів, він наспівував пісні, які грали по радіо. Також в дитинстві він любив пародіювати перед дзеркалом популярних виконавців тих часів - Костянтина Огнєва, Юрія Гуляєва.

Коли Зіброву було 15, він відмінно справлявся з пародією на Фредді Мерк'юрі, тому зараз втілити його образ в життя не представилося йому чимось складним. Він з радістю погодився прожити роль легенди.

Нагадаємо, що популярний американський формат відтепер в Україні! "Lip Sync Battle" – це шоу зіркових пародій, яке вже встигло стати хітом у більш ніж 10 країнах світу.

На вас чекає феєричне шоу-пародій, де відомі люди перевтілюються у зірок шоу-бізнесу під хіти, які знають і люблять всі. Головне завдання зірок – максимально переконливо відтворити пісню, копіюючи міміку, зовнішній вигляд, манеру триматися на сцені оригінального виконавця хіта. Учасники проекту розіб’ються на пари та влаштують між собою запеклий батл за звання кращого пародиста.

Боротьба зірок, а також яскраві костюми та декорації нікого не залишать байдужими та гарантовано піднімуть настрій глядачам.

Раніше Hyser писав про те, що Леся Нікітюк засвітила гігантську дірку на брюках.

Також Hyser повідомляв, що Потап почав розкручувати Лесю Нікітюк.

Нагадаємо, що Леся Нікітюк постала в стильному вбранні, який підкреслив її стрункі довгі ноги.