Користувачів розчулило нове відео в соцмережах за участю дітей шоумена Максима Галкіна і Примадонни російської естради Алли Пугачової.

На відміну від своєї дружини, яка рідко виставляє нові публікації в Instagram, Галкін регулярно оновлює свою стрічку. Так, на своїй сторінці він часто ділиться фото і відео з дітьми - Гаррі і Лізою.

у мережі з'явилося миле відео Гаррі і Лізи Галкіних, фото: YouTube

Зокрема, фанатів порадував новий ролик у соцмережах, який виставив гуморист. На ньому Гарік зображений за розмовою з дідусем.

Примітно, що зі слів Галкіна, його батьки, як і Пугачової, померли задовго до народження близнюків, тому в підписі до відповідного відео шоумен пояснив, хто замінив його дітям дідуся і бабусю. До слова, такими рідними людьми для них стали близькі друзі подружжя.


Фанати залишилися в захваті від поведінки Гаррі на відео і від того, наскільки серйозні розмови він може вести у своєму юному віці. У своїх коментарях багато відзначили, який тільки вихований хлопчик росте у Галкіна і Пугачової.


Раніше "Hyser" писав про те, що внучку Гурченко засікли в обіймах Шаляпіна. Знаменитість разом сфотографувалися на врученні премії "успішні люди" і розмістили знімки в Instagram.

Також наш портал повідомляв, що мамі Лідії Таран 70, але в свої роки дасть фору не тільки Пугачової. Мама телеведучої дуже активна людина, яка встигає все.

Нагадуємо, що Ігор Ніколаєв став лялькою Барбі для молодшої дочки. Такі милі стосунки композитора з донькою зворушили фанатів.