Тіна Кароль порадувала шанувальників новим провокаційним знімком.

Тіна Кароль останнім часом робить дуже провокаційні знімки. Адже не так давно вона виступила в колаборації з відомим виробником колгот. На нових знімках Тіна позує в чорному боді, який відмінно підкреслює всі вигини її тіла.

Свій образ вона поповнила чорними провокаційними колготками також чорного кольору, на яких красувався напис "Скандал". Саме так називається одна з останніх пісень співачки. Волосся Тіна Кароль укладені в легку хвилю. А ось на обличчі красується макіяж з акцентом на губи.

"Скандальна весна-це коли ти дозволяєш собі трішки більше. Дозвольте собі більше! Дівчатка, взагалі, це наш місяць: ми перетворюємося, ми розквітаємо, як природа, ми починаємо нове життя, новий скандал! - Тіна Кароль💋", - підписали автори публікації знімок в мережі.

Відзначимо, що багато шанувальників прийшли в повний захват від побаченого фото. Вони відзначили, що Тіна неймовірно привабливо виглядає.

"Треба вміти скандалити красиво і тільки з найдостойнішими. Тому що наших прекрасних почуттів, якими б вони не були, стоять далеко не всі. Переконувалася і не раз. Весна в розпалі, "Скандал" на повторі. Люблю ❤️, Тіна, ти чудова ❤️ захоплююся твій красою ❤️, Ну що ти з чоловіками твориш Богиня???🔥🔥🔥, Тиночка Красуня 🔥 🔥 🔥 , Красуня ❤️❤️❤️❤️❤️❤️🔥🔥, Тіна, ти божественна❤️, Боже яка ви класна Я від вас балдію і хочу від вас ваш автограф, Клас❤️❤️, Немає в Україні більш красивіше артистки за Тіну Кароль! Вона-Богиня!",- написали користувачі Мережі в коментарях під публікацією.

Раніше Hyser писав про те, що Квіткова розповіла про проблеми на 26 тижні вагітності.

Також писали, що Леді Гага, Селін Діон і сестри Хадід носять одяг з київських секондів, дизайнер розкрила секрет.

Нагадаємо, що Нікітюк показала, в яку білизну її одягла Каменських.