У мережі показали дорослих спадкоємців див українського шоу-бізнесу.

Йтиметься про тих, хто вже перетворився на справжніх чоловіків і є підстави вважати, що вони ще не раз розіб'ють дівчатам сердечко. Своїх синів знаменитості дуже люблять, а тому намагаються оберігати від зайвої уваги преси та громадськості. Про це пише "Сlutch.ua".

Наприклад, вже помітно подорослішав син ведучої програми "Світське життя" Каті Осадчої. Вона рідко виставляє його нові фото і не говорить про те, де вчиться юнак, але ходять чутки, що за кордоном. До слова, 18-річний Ілля зовні дуже схожий на свою зіркову маму.


У співачки Ірини Білик є дорослий син Гліб Оверчук. Відомо, що він з дитинства захоплювався музикою, але після закінчення школи вибрав більш серйозну професію і вступив на юриста в Київський національний університет імені Т.Г. Шевченка.

На цей час хлопцеві 21 рік і він вже кілька років перебуває у відносинах з дівчиною на ім'я Аліса, з якою в майбутньому планує узаконити відносини.


У Тіни Кароль підростає Веніамін Огір, який набагато молодший за інших. Йому всього 12 років. Але навіть в цьому віці його вже можна назвати перспективним хлопцем.

Веніамін навчається у Великобританії. За словами Кароль, йому подобаються точні науки і англійська мова. Минулого року він відпочивав у Карпатах, де йому все дуже сподобалося.


Раніше "Hyser" писав про те, що Квіткова розповіла про проблеми на 26 тижні вагітності. За словами моделі, їй властиві в нинішньому стані "напади сміху".

Також наш портал повідомляв, що Тіна Кароль блиснула новим луком з гітарою в руках. Фанати були здивовані тим, що зірка воліла лаковані туфлі на шпильці і чорні штани.

Нагадуємо, що Леся Нікітюк показала, в яку білизну її одягла Каменських. Блондинка знялася в музичній відеоісторії під назвою "Дівчатка рулять".