Популярна співачка Анна Седокова звернулася до гостей своєї сторінки в Instagram і розповіла про прийняття важливого рішення.

Не так давно артистка прийняла рішення захищатися від хейтерів за допомогою їх блокування в мікроблозі. З тих пір велика частина фоловерів позбавлена можливості висловлюватися, але при цьому сама Анна Седокова не упускає можливості поділитися своїми роздумами на ту чи іншу тему.

Так, на сторінці зірки з'явився пост, в якому вона пояснила, що на певний час відмовиться від вживання звичних продуктів: «Я більше не зловживаю їжею і не п'ю. Ще 44 дні. Але це не точно. Можливо і назавжди".

Артистка пояснила своє рішення: "Сьогодні 4 день мого нового життя, в якій немає місця м'ясу, молочку, яйцям, алкоголю. Так співпало, що моя внутрішня трансформація почалася одночасно з Великим Постом. Пора починати. Я сильна, я впораюся".

Виконавиця переглянула звичний уклад свого життя і вирішила, що потрібно мінімізувати контакти з токсичними людьми. Більш того, її щиро обурюють спроби колег по шоу-бізнесовому цеху обговорити її справи на "особистому фронті".

Восени минулого року вона вийшла заміж за латвійського баскетболіста Яніса Тімма. І недоброзичливці почали ще активніше говорить про те, коли ж вона подарує коханому малюка.

А нещодавно під час ефіру програми Максима Галкіна "Одного вечора" вона розсердилася і покинула студію, повідомивши, що не стане терпіти упередженого ставлення до себе.

Знаменитість образило те, що у відеосюжеті про її особисте життя перерахували всі шлюби і романи, в яких вона була помічена. Але при цьому говорилося, що практично всі її історії кохання з протилежною статтю закінчувалися крахом.

Раніше "Hyser" писав про те, що Леся Нікітюк підкорила шанувальників довгими ногами в стильному вбранні.

Також наш портал розповів про те, що Ксенія Мішина і Олександр Еллерт здивували соцмережі пікантними кадрами.

Нагадуємо, що Тіна Кароль в неймовірно яскравому вбранні викликала захват фанатів.