Внучка популярної радянської та російської кіноактриси Людмили Гурченко Олена Корольова була помічена в компанії співака Прохора Шаляпіна.

Селебрітіз разом сфотографувалися на врученні премії "Успішні люди" та розмістили знімки в Instagram.

Відзначимо, що Олена Корольова є дочкою Марії Корольової - єдиною дочкою Людмили Марківни. На жаль, обох жінок вже немає в живих.

37-річна Королева незаміжня, але восени 2020 року вона зізналася, що її серце зайняте. Обранцем королевою називали молодого бізнесмена, якого не бентежить 14-річна різниця у віці.

А ось велелюбний випускник "Фабрики зірок-6" Прохор Шаляпін тепер у пошуках своєї любові серед ровесниць і, як заявила екс-дружина співака,"зав'язав з бабусями".

Нагадаємо, що талановита актриса Людмила Гурченко пішла з життя у віці 75 років 30 березня 2011 року. Вона була найбільш відома за кінокартинами: "Карнавальна ніч" (1956), "Дівчина з гітарою" (1958), "Старі стіни" (1973), "Солом'яний капелюшок" (1974), "Двадцять днів без війни" (1976), "П'ять вечорів" (1978), "Улюблена жінка механіка Гаврилова" (1981), "Вокзал для двох" (1982), "Рецепт її молодості" (1983), "Любов і голуби" (1984), "Моя морячка" (1990), "Віват, гардемарини!"(1991)," Старі шкапи " (2000) [4].

Раніше в мережі показали, як виглядав батько єдиної дочки легендарної Людмили Гурченко. Їх відносини не складалися і з татом Маші актором, письменником, сценаристом - з Борисом Андронікашвілі вони розлучилися, коли дівчинці було три роки.

Після відходу з сім'ї, Борис жив у цивільному шлюбі з Нонною Мордюковою, а після одружився вдруге на художниці Русудан Хантадзе, яка подарувала йому двох дітей.

Людмила Гурченко незважаючи на те, що Борис був її другим чоловіком, виходила заміж ще чотири рази - тобто в її житті було шість чоловіків.

Раніше Hyser писав про те, що Філіп Кіркоров зробив дорогий подарунок невідомій красуні.

Також Hyser повідомляв, що співачка Азіза розповіла про свій роман з Філіпом Кіркоровим.

Нагадаємо, що гуморист і чоловік Алли Пугачової Максим Галкін привітав жінок з 8 березня.